ممکن است پس از کاهش وزن سریع، با انجام یک آزمایش متوجه پرکاری غده تیروئید در بدن خود شوید. بعد از تشخیص درمان شروع می شود. هر چند درمانهای مختلفی برای این حالت وجود دارد، اما معمولاًپزشکان از داروهای ضد تیروئید و ید رادیواکتیو برای کاهش تولید هورمون های تیروئید استفاده می کنند. این متن را تا انتها بخوانید تا با جدیدترین اطلاعات پزشکی در مورد پرکاری تیروئید- علائم، عوارض، روشهای جدید درمان و رژیم غذایی مناسب برای درمان آن آشنا شوید.
هنگامی که بدن شما بیش از مقدار مورد نیاز هورمون تیروئید تولید کند، به پرکاری تیروئید مبتلا میشوید. غده تیروئید یک غده پروانهای شکل است که جلوی گردن قرار دارد. اگر تیروئید پرکار درمان نشود میتواند منجر به بیماریهای قلبی، استخوانی، ماهیچهای، قاعدگی و باروری بشود.
زنان بسیار بیشتر از مردان در معرض این بیماری قرار دارند. اگر شرایط زیر را دارا باشید احتمال پرکاری تیروئید در شما بیشتر است:
اگر سطح هورمون تیروئید در دوران بارداری اندکی از میزان نرمال بیشتر باشد، خطری برای بارداری محسوب نمیشود. با این وجود پرکاری شدید تیروئید در دوران بارداری میتواند به مادر و جنین آسیب بزند. اگر پرکاری تیروئید دارید، قبل از حاملگی از تحت کنترل بودن این بیماری مطمئن شوید.
اگر پرکاری تیروئید درمان نشود، میتواند مشکلاتی برای شما بوجود آورد، مثل:
...
ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید
پرکاری تیروئید- علائم، عوارض، روشهای جدید درمان و رژیم غذایی مناسب